Kattohuolto
rahoituksella

Kattomaalaus ja katon pesu
rahoituksella turvallisesti

Kattomaalaus ja katon pesu on kenelle tahansa kerralla suuri investointi. Moni ei halua tai pysty maksamaan koko remonttia kerralla. Tästä johtuen olemme neuvotelleet, luotettavaa remonttirahoitusta OP:n kautta.

Pihatyöt ja salaojat kuntoon OP-rahoituksella sopivalla erällä

Edullisella rahoituksella, voit samalla teettää pienet kaivuutyöt, salaojat tai jätevesijärjestelmät kauttamme. Mikäli tilanne on se, että salaojat kaipaa kunnostusta ja katon pinnoitus on ajankohtainen, niin miksi et hakisi remonttirahoitusta samalla hiukan enemmän?

Katon maalauksen voit maksaa rahoituksella edullisesti kuukausierissä

OP:n rahoituslaskurilla voit päättää itse, maksatko remonttisi ensimmäisellä laskulla ilman lisäkuluja, vai jaatko remonttikustannukset eriin ja pidemmälle ajanjaksolle. Voit myös valita toisen vaihtoehdon. Tässä tapauksessa maksat rahoituksen erissä, jolloin pankki lähettää kuukausittain laskun sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu loppuun.

Kuukausierän tullessa, voit päättää suorittamasi summan sovitun minimierän ja loppuvelan välillä.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste