Katon
pesut ja maalaukset

KATON HUOLTOMAALAUKSET, PINNOITUKSET JA PESUT
AMMATTITAIDOLLA

Jokainen vesikate materiaalista riippumatta kaipaa säännöllistä huoltoa ja kunnossapitoa. Meiltä saat vesikatteiden huoltomaalaukset ja pinnoitukset sekä pesut helposti ja vaivattomasti.

Säärasituksen ja kattomateriaalin iän myötä alkuperäinen pinta haalistuu sekä tiiltä tai mineeriittiä suojaava pinnoite kuluu. Vuosien saatossa katolle kertyy yleensä likaa sekä siellä kasvaa levää ja sammalta. Kun vesikatteiden alkuperäinen pinnoite kuluu pois, pinta muuttuu huokoiseksi. Se tarjoaa oivallisen kasvualusta sammaleelle ja muulle kasvillisuudelle. Vesikatteen pinnoituksella vuosikymmeniä vanhasta katosta saa uudennäköisen ja veroisen nopeasti.

 

MINERIITTI- ELI VARTTIKATTO

Kestävä mineriitti- eli varttikatto vaatii säännöllistä puhdistusta, jotta sen kestävyys säilyy. Rapautunut mineriittikatto päästää veden kattorakenteisiin aiheuttaen kosteusvaurioita.

Meiltä saat monipuoliset huoltopalvelut mineriittikatollesi.

TIILIKATTO

Vaikka tiilikatto on yksi parhaimmista vesikattomateriaaleista, se pitää säännöllisesti huoltaa. Tiili on huokoinen materiaali, johon sammaleen ja jäkälän on helppo juurtua. Kasvuston valtaaman tai likaisen tiilipinnan vaarana on mm. kosteuden ja pakkasen vaikutuksesta syntyvä rapautuminen. Pahimmassa tapauksessa rapautuminen aiheuttaa kattorakenteisiin kosteusvaurioita.

Pinnoitamme tiilikatot ammattitaidolla. Pinnoituksen yhteydessä tarkastamme läpiviennit ja saumakohdat sekä tiivistämme ne tarvittaessa. Tarjoamme monipuolisia huoltopalveluja tiilikatollesi.

PELTIKATTO

Helppohoitoinen peltikatto ei vaadi huoltoa kovinkaan usein. Kuntokartoitus ja huoltomaalaus on kuitenkin hyvä tehdä silloin tällöin. Mahdollinen jäkäläkasvusto kannattaa pestä pois ennen kuin se aiheuttaa pinnalle vahinkoa. Kun peltikaton väri alkaa himmentyä tai pinta hilseilemään, vaarana on katon ruostuminen. Ruostuminen syövyttää pellin ja tällöin edessä saattaa olla koko katon remontti, kattorakenteita myöten.

Katon uudelleenmaalaus on hyvä vaihtoehto vielä rakenteellisesti hyväkuntoiselle katolle. Peltikatteen maalauksen yhteydessä tarkastamme läpiviennit ja saumakohdat sekä tiivistämme ne tarvittaessa. Tarjoamme monipuoliset huoltopalvelut peltikatollesi.

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste