Katon pinnoitus
nopea tapa uudistaa katto

Kattopinnoitukset
alan asiantuntijalta

Katon pinnoituksella saadaan upea lopputulos, vain murto-osalla laajan kattoremontin hintaa. Katon pesu ja pinnoitus palauttaa katteen tekniset ominaisuudet ja kaunistaa ulkoasun lähes uuden katon veroiseksi. Lisäksi kattopinnoitus vie yleensä vain muutaman työpäivän aloituksesta loppusiivoukseen.

Toteutamme kattopinnoitukset kaikkiin kohteisiin asunto-osakeyhtiöistä, mökkeihin ja halleihin. Kattopinnoitukset hoituvat kaikkiin eri kattotyyppeihin tiili-, vartti-, huopa- ja peltikattoihin, kattohuollot onnistuu asiantuntijoiltamme myös haastaviin kohteisiin. Katon pinnoitus aloitetaan aina ensin kuntokartoituksella, jossa varmistetaan aluskatteen ja rakenteen kunto. Mikäli nämä ovat hyvässä kunnossa, niin silloin katon pinnoitus on ehdottomasti paras ja kustannustehokkain tapa huoltaa kiinteistösi katto uuteen kukoistukseen. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

Katon pinnoitukset avaimet käteen -periaatteella

Kattopinnoitustyö toteutetaan vuosien kokemuksella alusta loppuun saakka itse, avaimet käteen -periaatteella. Katon pinnoitus aloitetaan rakennuksen suojauksesta - itse pinnoitukseen niin, että lopputulos on ensiluokkainen ja tuo katollesi rutkasti käyttövuosia lisää. Käytämme aina jokaiseen katon pinnoitukseen parhaita mahdollisia suoja-aineita ja maaleja, sekä oikeaoppista tekniikkaa. Säännöllinen katon huolto kannattaa aina, joten tilaa meiltä kuntokartoitus jo tänään.

Tilaa ilmainen kuntokartoitus ja katon pinnoitus meiltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

0502205 facebookissa

Lisää työnäytteitä Facebook-sivuillamme »
Tietosuojaseloste